keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Kuume nousee

Vielä on matkaa siihen tietoon, tuleeko meille vauva keväällä. Olen todella jännittynyt ja ravaan sähköpostissa entistä enemmän. Ensi viikolla lähden varmaankin ostamaan vähän tarvikkeita uutta tulokasta varten, vaikkei mikään vielä olekaan varmaa. Kyllä meille pentu on kuitenkin tulossa, eriasia tuleeko juuri suunniteltuun aikaan.
Häkki pitää ainakin käydä hankkimassa. Sellainen, missä pentua voi kuljettaa ja missä se tuntee olonsa mukavaksi, vaikka se välillä pitäisi pistää vähän rauhoittumaan. Uusia käytännönasioita tulee kokoajan esille, lähinnä sen takia, kun perheessä on jo entuudestaan koira. Hyvin omistushaluinen sellainen. Luut ja muut herkut nyt tietenkin täytyy ottaa ylös, kunnes koirat ovat tutustuneet toisiinsa ja sittenkin vähitellen niitä antaa. Myös vanhemman koiran rakkain lelu täytyy ottaa pois, kun poistuu kotoa. Meidän koira kun puolustaa leluaan hyvinkin raivokkaasti muilta koirilta.
Mä haluaisin niin jakaa tän innostuksen ja odotuksen jonkun kanssa. Olen liittynyt nyt viimein Mäyräkoira foorumille, mutta ei se ole todellakaan sama asia, kuin ystävä jonka kanssa jutella.
Erään ystäväni perhe otti itselleen viime kesänä toisen koiran ja siinä sai vähän purettua pahimpaa pentukuumetta ja näkemään mitä sitten opettaa omalle pikkuiselleen.
Noin kolme viikkoa vielä. Se menee kyllä yllättävän nopeasti, mutta kummasti tuntuu että aika vaan matelee, kun viimein tajusi että pian vauvat syntyvät.
Toivon että tarvike shoppailu helpottaa hetkeksi tätä kuumetta.
Ja muiden järjestelyjen suunnittelu, kuten sähköjohdot. Ne ei voi olla kuten ne nyt on, lattialla kaikkien esillä. Sama on muissa tavaroissa. Ei tuo meidän kääppäri tee tuhoja, pureskele tai varastele, mutta pennusta kaikki on niin mielenkiintoista ja uutta. Mutta siihen nyt on vielä aikaa, kun niitä pitää ruveta miettimään.
Ai että. Toivottavasti pian tulee jotain uutista kasvattajalta.

2 kommenttia:

  1. Onko kasvattajalta tullut uutisia? Oma pentu on luovutuksessa aikaisintaan kesällä jos kaikki menee ok ja syntyy uros.

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti kaikki menee tällä kertaa hyvin. :)

    VastaaPoista