tiistai 6. huhtikuuta 2010

2vk + 1 päivä


Näin se aika vaan menee. Oliver on ollut meillä nyt sen reilu 2vk. Poika on kerennyt tutustua jo moniin paikkoihin ja ihmisiin, sekä muutamaan tuttuun koiraankin. Todella rohkea ja sosiaalinen tapaus. Ei vierasta yhtään vieraita ihmisiä. Suukkoja tarjotaan ja syliin halutaan. Häntääkin poika heiluttaa todella paljon, tuntuu että tuon sydämessä ei ole mitään pahaa.
Osaa kuitenkin olla myös pieni riiviö. Äidin huonekasvi sai kokea kovia, sekä kengät, tossut, sukat ja muut jotka ovat unohtuneet väärään paikkaan. Onneksi Oliver alkaa oppia "ei" - sanan merkityksen ihan pienellä kiellolla. Käsiä tai kasvoja ei enää näykitä, mitä nyt välillä sormien kanssa tulee harhalaukauksia, mutta silloin pieni körähdys auttaa ja koira tajuaa ettei asia ole toivottua. Ulkona ollaan oltu aina ilman salliessa. Pissat ja kakat tehdään hyvinkin mieluusti pihalle, jos vain nurmikkoa on alla.
Pieniä lenkkejäkin on tehty. Eli menty joku pieni reitti, eikä käännytty heti takas ku teokset on tehty. Ihan lyhyitä pätkiä käydään vielä, mutta nekin on välillä huisin jänniä. Itse olen ottanut sen asenteen, etten näillä lyhyillä "lenkeillä" (aikuisen koiran kanssa menis n. 5min) en ota pentua syliin vaan kävelee koko matkan. Enkä huomioi itkua. Tämä on toiminut hyvin. Oliver luovuttaa usein nopeasti ja alkaa tutkia maastoa mielenkiinnolla. :)

Lisää taas ensi kerralla, kunhan aikaa on. Olisin laittanut enemmän kuvia, mutta kone ei anna kääntää niitä. Outoa. Yritän selvittää vian mahd. pian. :)

3 kommenttia:

  1. Voi että siellä on ihana reipas poitsu :)

    VastaaPoista
  2. Onpas ihana suklaamäykky! Näyttää olevan tuo mäyräkoiratuijotuskin jo hallussa! :D

    VastaaPoista
  3. Reipas ja mäyräkoiramainen poika täällä kyllä :D Kiva kun luitte! :)

    VastaaPoista