lauantai 30. heinäkuuta 2011

Kesä on pian ohi...

Niin se aika vaan meni. Olin kokonaan unohtanut blogin ja aina kun se kävi mielessä tuntui ettei ole mitään kerrottavaa. Ehkä ei olekaan, mutta yritetään. Oliver on kasvanut hurjasti. Niin rinnanympärykseltään kuin henkisesti. Muita koiria pelätään kyllä vieläkin, mutta haukkuminen ei ole enää niin pitkäkestoista ja alkaa yleensä vasta koiran oltua kohdalla. Ennen alkoi kun edes näki koiran. Uusia koira ystäviäkin Oliver on saanut, kun on ollut ihania ihmisiä jotka ovat jaksaneet jäädä koiransa kanssa juttelemaan ja odottamaan että poika rauhoittuu. Kiitän näitä omistajia suuresti, sillä nykyään Oliverilla on MONTA koira ystävää. Uusia ja vanhoja, tyttöjä ja poikia. Eli ei ole ihan "sosiaalisestirajottautunut".


Muutamissä mätsäreissäkin ollaan käyty ja näyttelyissä. Viimeksi saatiin vain H. Oliver kehittyy hitaasti ja oli kyllä Haminan kv:ssä niin ruipelo että en ihmettele. Seuraavaksi mennää 20.8 Kouvolaan katsomaan mitä saadaan arvosteluksi ja sitten pidetäänkin taukoa näyttelyissä ensi vuoteen asti.
Hiljalleen alkaakin olla aika tehdä kalenteria ensivuodeksi. Luonnetestejä katsellaan vähän jos sopiva sattuisi löytymään. Eli hyvä ajankohta ja paikka. Tammikuussahan tuo täyttää 2vuotta. Niin nopeasti se aika vaan menee.



Viime kerrasta on niin paljon aikaa, ettei muista mitä on kertonut ja mitä ei. Pahoittelen pimennossaoloa ja pyrin kirjoittelemaan useammin tästä lähtien.

Mitenkäs muiden kesä on mennyt?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti