sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Hyvää vappua? Ai ei vai?


Kesämökki kausi on nyt avattu. Lähdettiin siis mökille koirien ja muutaman ystäväni, sekä heidän koiriensa kanssa. Suunnitelmissa ihanan rento irtiotto arjesta.
Kaikki ei kuitenkaan mennyt ilman ongelmia. Ensinnäkin yksi ruokakassi unohtui kotiin ja pari puhelua saikin soitella, että kassi löytäisi perille. Harava hajosi ja vesipumpun kanssa ongelmia. Hiiret olivat ryövänneet ruokakaapin ja pistäneet sen ihan uuteen uskoon. Noh eipä olisi voinut uskoa, että asiat muuttuisivat vielä siitäkin huonommaksi. Heti muutaman tunnin sisällä ystäväni pentu onnistui loukkaamaan jalkansa riehuessaan ja kompastuessa pöydän jalkaan. Siinä tuli jo mietittyä ell. lähtemistä kun toinen linkutti pahan näköisesti. Onneksi tästä selvittiin säikähdyksellä... Tuntui, että kaikki mahdollinen menisi pieleen jokaisena päivänä. Tänään sitten Oliver sai pahan näköiset pureman isommalta koiralta. Haava vuosi paljon, sekä nenästä tuli verta ja koira kuolasi. Soitto päivystävälle eläinlääkärille, auto alle ja menoksi. Oliver sai tulehduskipulääke sekä antibiootti piikit. Onni oli meillä matkassa! Haava on hieman viistosti silmän alapuolella. Ei osunut silmään, eikä mennyt luuhun asti vaikka aluksi sitä pelättiin jolloin olisi tullut matka helsinkiin! Haava vuotaa vieläkin ja sitä pitää putsailla. Siinä kyllä oli itse ihan peloissaan pienen puolesta.
Vielä myöhemmin tänään pikkuiset (pennut) pistivät sitten haisemaan ja kävivät tappelemaan ihan kunnolla! Oliver sai siitä hötäkästä muutamia pieniä haavoja ja ontui tassua vähän aikaa, mutta nyt on ihan kunnossa! Huhhuh että vilskettä ja hälinää on riittänyt ihan tarpeeksi. Onneksi viimein kotona!
Jouduin siirtämään Oliverin veljes tapaamistaki nyt ainakin siihen asti että haava on rupeutunut kunnolla. Mutta niin onneksi selvittiin säikähdyksellä ja opittiin taas jotain arvokasta eli koiriin ei voi luottaa ikinä 100%.

No mutta huomenna hakemaan DAP -haihdutin postista ja toivotaan nyt että kaikki menee Oliverin kanssa hyvin jatkossa! :)

1 kommentti:

  1. Teillähän oli suomalaisvaikutteinen vappu! Me mentiin kanssa vappuna maalle miehen kanssa, joka aloitti eilen uudessa työpaikassa :)

    VastaaPoista