maanantai 1. marraskuuta 2010

Lahti KV 31.10.2010

No niin me oltiin siis Oliverin, Unita's Abracadabra, kanssa Lahden KVssä näytillä. Ikää pojalla oli vain vähän päälle 9kk, mutta päätettiin lähteä kokeilemaan kun kotikaupungissa järjestettiin. Paikalla oli myös muita Unita's koiria, sekä kasvattaja. Oliver oli vähän hassun näköinen muihin (kehittyneempiin) mäyräkoiriin verrattuna, sillä pojalla ei ole rintakehää nimeksikään. Itse olin myös hyvin jännittynyt ja mulle iski pahainen ramppikuume. Iiks.
Ystäväni ja kasvattajan kannustuksella kuitenkin menin kehään ja Oliver käyttäytyi hyvin! Itsellä vähän hiomista esiintymisen kanssa, mutta itse koira käyttäytyi kiitettävästi. Tuomari sai koskea ja maltettiin seisoa paikoillaan ilman että pitää pitää kiinni. Saimme ERIn, vaikka olisi voinut odottaa EHta (juuri rintakehä puutoksen vuoksi). Emme kuitenkaan pärjänneet sen kummemmin, mutta hyvä mieli meille jäi. Ja onhan se ERI2 ihan kivan näköinen omaan silmään ;)
Poikaa kävi kuitenkin väsyttämään ja päätettiin lähteä, vaikka olisin halunnut muutkin mäykyt katsoa. Mutta sitten kun itseään väsyttää, koiraa nukuttaa ja se käy vähän ylikierroksilla ei oikein muita vaihtoehtoja jää.
Kameraa meillä ei ollut mukana, joten tapahtumasta ei ole kuvia.

Nyt annetaan pojan vain kehittyä ja katsotaan josko huhtikuussa lähdettäisiin seuraavan kerran, kun sellaiset Lahdessa taas järjestetään...

2 kommenttia:

  1. Onnittelut ERI:stä, saatoin nähdä teidät kun nakki kehällä pyörin ;) (satuitteko muuten olemaan virenojan-koulun mätsäreissä?)

    VastaaPoista
  2. Nimestä päättelin. Uskoisin myös nähneeni teidät muuallakin :D

    VastaaPoista