tiistai 23. maaliskuuta 2010

Oliver tuli taloon!


Nyt on pikkuinen sitten haettu ja ensimmäinen yö vietetty. Poika nukkui sikeästi 23 -04 välillä, jonka jälkeen heräsi vähän leikkimään. Unia jatkoi 04.15 ja uinu aamu 9.30 asti. Ruoka maistuu hyvin ja ulkonakin ollaan vähän käyty. Maailma on aika pelottava paikka pikku nakin mielestä. Matka kasvattajalta kotiin meni todella hyvin. Oliver lähinnä nukkui koko matkan. Pihassa kohtasi ensimmäisen kerran Zedin, joka oli hyvin innoissaan uudesta kaverista. Kaikki pelot katosivat kun pojat pistivät leikiksi illemmasta. Tänään Zedi on sitten ottanut komentavan roolin, mutta pitäähän pienelle näyttää kaapin paikka. Hyvän maun rajoissa emme puutu poikien kiistoihin ja toistaiseksi ei ole edes pahemmin tarvinnut. Toistaiseksi ei olla uloskaan saatu tuotoksia, mutta pääosassa ne osuvat papereille. :)
Fiksu jätkä kyllä. 2x on jo ollut ruokasäkkiä ryöväämässä, mutta nyt ei pitäisi onnistua, jollei pöydälle hyppää. Niin pieni on kuitenkin ettei siitä pelkoa.
Kodin Oliver on ottanut itselleen ja tallustelee terhakkaasti paikasta toiseen. Lelut ja ruoka ovat tosi mahtava juttu, sekä muumit ja telkkari. Ihana pieni otus!


Lisää kuvia ja kertomuksia myöhemmin :)

4 kommenttia:

  1. En kestä...! Ihana :) Mistä kennelistä poika on? Voit vastata vaikka meilitse jos et tässä halua kertoa kulissi@gmail.com.

    VastaaPoista
  2. Voi mikä ihanuus! Ja samanvärinen kuin Arttu, tosi harvoin törmään tuohon ruskeaan! Niin niin soma ja vauva, ihana, odottelen lisää kuvia :) Onnea teille ja paljon iloa pennusta.

    VastaaPoista
  3. Voi että kun toinen on niin söpö :)

    VastaaPoista