tiistai 20. joulukuuta 2011

Joulu tunnelmaa, matkustamista ja patteja

Ollaan nyt asuttu täällä pari kk. Ensimmäiset viikot Oliver ikävöi yksin jäädessään, vaikka söi serne-umia, oli dap-pantaa ja suihketta. Tekemistä jätettiin, radio päälle ja valo eteiseen. Onneksi sitä kesti se viikko kaksi ja nyt jää ihan "mielellään" yksin. Tai ainakaan huutoa ei enää kuulu.

Joulu on meillä pian. Ollaan huomenna menossa Kotkaan, jossa Zedi odottaa jälleen. Toivottavasti jannut sietävät toisiaan joulun yli. Ainakin lahjat pitää jakaa erikseen, ettei tule niistä murinaa. Mennään nyt hyvissä ajoin vanhemmille, jotta koirat kerkeää jotenkin siedättyä. Aika hyvin ne sietävät toisiaan, jos minä en ole paikalla. En ole vielä ostanut mitään lahjoja. Ajattelin hoitaa ostokset Kotkassa meidän vaki eläinkaupassa.

Huomenna tosiaan matkustetaan sitten Lahti - Kotka. Onneksi on auto, joten matka tulee olemaan kivuttomampi kuin täpötäydessä junassa. Takaisinkin saadaan näillä näkymin kyyti.
Oliver on aina innokas matkustaja.

Ja tuolle on ilmaantunut niskaan kaksi (2) nuppineulanpäätä hieman isompia patteja. Ne ei tunnu kipeiltä. Ovat ihon alaisia, irrottomia. Ei ole haavaa tms niissä kohdissa. Pitäisi varmaan käyttää eläinlääkärissä, jos eivät katoa ajan kanssa tai jos suurenevat. Iloinen, pirteä, energinen tuo on. Ei vaikuta mitenkään kipeältä.

Ja joululoman jälkeen alan käyttää koiraa 3h välein ulkona, koska sisälle pissaaminen on karannut käsistä! Tänään VIIDET pissat sisään. Ikää tuolla pian kuitenkin 2 vuotta. Jos 3h ei riitä, niin sitten 2h välein tai tunnin. Ei auta muu.

Mutta HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA UUTTAVUOTTA KAIKILLE LUKIJOILLE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti