perjantai 24. joulukuuta 2010

Joulu ensimmäinen...

Niin sitten vuosi alkaa hiljalleen olla täysi. Kuukauden ja yhden päivän kuluttua Oliver täyttää tasan vuoden! Iik miten aika oikein kuluu. Nyt oli kuitenkin vuorossa ensimmäinen joulu. Vanha, vanha (5megapixelin) kamera sai toimia todistajana näissä juhlissa. :)
Aamupäivästä käytiin katsomassa isovanhempia. Suurisällä oli myös muu suku ja pari lasta. Aluksi meni hyvin. Lapset silitti Oliveria ja poika oli ihan normi. Sitten kun olin hakemassa takkia Oliver alkoi yllättäen haukkua ja tilanne oli päällä. Onneksi mitään ei sattunut, vaikka kyseinen lapsi lähti juoksemaan karkuun. Siinä kohtaa pelkäsin että Oliverilla pamahtaa vietti päälle ja nappaa jalasta tms.
Noh lopuksi lapset anto Oliverille namia ja me lähdettiin.

Illasta syötiin. Oliver kävi pöydältä varastamassa voita ja leipää. Ihme ettei maha ole ollu kuralla. Ruoka saatiin syödä ihan rauhassa poikien nukkuessa pöydän alla. Sitten iltalenkille ja samalla veli hipsi joulupukin tamineissa rappukäytävään piiloon. Olin varautunut että Oliver haukkuu kuin hullu pukin nähdessään, mutta ei. Ukkopa oli kiinnostunut vain rapisevasta kassista ja löytyihän sieltä Oliverillekin paketti jos toinen...

Oliver & pukki


Operaatio: paketti auki


Operaatio jatkuu...


Kunnes viimein!!


Ja tuo lelu oli ehkä alle 2 minuuttia. Tosin epäilen, että tuossa oli joku tuotevika tms koska kiinnitys oli muutenkin mielenkiintoinen. Noh tässä kohtaa ei voi enää itkeä ku lelu on jo rikki. Mutta riemukas joulu meillä oli ja nyt pojat nukkuvat niin makeasti kuin olla... :)

Rauhallista joulua teille kaikille!!